Rodeo Wonen is de vloeren specialist voor uw regio.

Rodeo Wonen biedt dan ook een uitgebreide collectie en stalen prestatie. Daarnaast heeft Rodeo Wonen vakkundige stoffeerders die het product bij u thuis komen plaatsen. Omdat er veel mogelijk is bij vloeren adviseren wij u om een bezoek aan onze winkel of een afspraak te maken voor advies.

Maak een afspraak

Laminaat

Met laminaat kost het u nauwelijks moeite om uw vloer netjes en schoon houden. In combinatie met de juiste ondervloer en met zwevende plaatsing zijn de laminaatvloerplaten ook perfect geschikt voor vloerverwarming en/of -koeling.

Durft u uw meubelen niet goed te verplaatsen omdat u vreest voor verkleuringen op de vloer? Met de laminaatvloeren kunt u met een gerust gemoed talloze keren de meubelen herschikken. Onze vloeren behouden jaar na jaar hun originele kleur als ze worden blootgesteld aan normale niveaus van (zon)licht.

PVC

Een PVC-vloer is een harde vloer en daardoor zeer sterk, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen. Op een PVC-vloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Een PVC-vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of verwerkt, waardoor weerkaatsing van het geluid terug de kamer in wordt voorkomen.

Omdat een PVC-vloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Onze stoffeerders leggen de vloeren perfect. Oneffenheden worden uitgevlakt. Deze investering geeft uw woning aanzienelijk meer waarde en uitstraling.

Wilt u meer informatie?

Kijk dan op onze Berry Alloc Blog.

Berry Alloc PVC/Laminaat

Vinyl

Vinylvloeren zijn zacht verend dus heel comfortabel en stil. Ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Een vinylvloer vraagt om een spiegelgladde ondervloer. Perfecte klus voor de stoffeerders van Rodeo Wonen.

Omdat een vinylvloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Onze stoffeerders leggen de vloeren perfect. Oneffenheden worden uitgevlakt. Deze investering geeft uw woning aanzienelijk meer waarde en uitstraling.

Tapijt

Geen enkele andere vloer is zo veelzijdig als tapijt! Tapijt is er namelijk in oneindig veel kleuren, structuren en dessins. Ook is het te leggen in elk patroon of in elke combinatie die u zich maar wenst.

De vloer voor een beter binnenklimaat. Tapijt houdt namelijk stof vast. Neergedaald stof dwarrelt niet meer op, ook niet als er over het tapijt gelopen wordt. De stofdeeltjes worden vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Een stofallergie is dus geen belemmering om te kiezen voor tapijt. Dat tapijt astma zou veroorzaken is een misvatting. Vele onderzoeken tonen aan dat er geen verband is tussen astma en tapijt. Het Duitse astmafonds heeft zelfs vastgesteld dat tapijt stof beter vasthoudt en de binnenlucht boven tapijt schoner is. U ademt dus minder zwevend stof in! Tapijt werkt ook warmte isolerend.

Al ons tapijt wordt speciaal voor u op maat besteld. Bij ons koopt u nieuw tapijt waar u vele jaren met plezier tegen aan kijkt en van geniet. Om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw eigen rekening is. Dat meten kunt u met een gerust hart aan onze stoffeerders overlaten. Zij hebben voor elke situatie een oplossing wanneer u op zoek bent naar tapijt in uw regio Noord.

Vloerkleed

Nieuw vloerkleed of karpet op maat?

Rodeo Wonen is de interieurspecialist in vloerkleden en karpetten voor uw regio Noord met o.a. de merken Desso, Bonaparte en Parade. Rodeo Wonen biedt niet alleen een ruime keuze, maar heeft ook stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw vloerkleed of karpet. Juist omdat er zoveel mogelijk is, adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of om een afspraak te maken.

Trapbekleding/traplopers

Rodeo wonen is de interieurspecialist in trapbekleding en traplopers voor uw regio Noord met o.a. de merken Desso, Bonaparte en Parade. Rodeo Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Desso, Bonaparte en Parade, maar heeft ook stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe bekleding van uw trap. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.
Vaak wordt in huis niet veel aandacht besteed aan de trappen. Opschuren en een likje verf, evt. voorzien van de welbekende halve maantjes komt veel voor. Maar een trap is ontzettend gehorig. Bovendien wordt deze veel gebruikt dus slijt de bekleding hierop sneller. Kies daarom voor advies over uw trap van een specialist in trappen en traplopers. Rodeo Wonen is de trappen- en traploperspecialist en adviseert u graag.

Wilt u meer informatie?

Kijk dan op onze Ambiant Blog.

Ambiant Tapijt, laminaat & PVC.

CONTACT MET ONS TEAM

Direct met ons team in contact komen kan
via 050-5017835

RODEO WONEN OP SOCIAL MEDIA