Vloeren

samen kijken we naar welke vloer het beste bij uw wensen past

Stille vloeren of slijtvaste vloeren?

 Een vloer is een belangrijk punt in uw woning, daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken. Wat vind ik belangrijk aan een vloer? Een stille vloer of juist een slijtvaste vloer. 

Zo zijn er allerlei dingen om rekening mee te houden bij een zoektocht naar een nieuwe vloer. Bij Rodeo Wonen helpen we u graag om een goede keuze te maken en advies te geven over wat het beste bij u past.

95% ENERGIE BEWUST – Bij Rodeo Wonen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wist u dat we voor 95% energie bewust zijn? We hebben een belangrijke stap in duurzaamheid gemaakt door de aanschaf van een groot aantal zonnepanelen. Onze winkel wordt verwarmd en gekoeld doormiddel van elektrische units met de stroom van onze zonnepanelen. Samen werken we aan duurzaam wonen en werken. 

HOUTEN VLOEREN  →

LAMINAAT  →

MARMOLEUM  →

TAPIJT  →

PVC  →

VINYL  →

Wist u ook?

Sinds kort hebben we van Ambiant en Forbo een collectie van VT Wonen. Zoals tapijt, PVC, Marmoleum en vinyl. Helemaal aangepast op de trends van het moment. Onze interieurstylistes helpen u graag met het zoeken naar de vloer die het beste bij uw past.