winkel rodeo wonen 2013  1

winkel rodeo wonen 2013  2

winkel rodeo wonen 2013  3

winkel rodeo wonen 2013  4

winkel rodeo wonen 2013

winkel rodeo wonen 2013

Ruim dertig jaar staat Rodeo Wonen ondertussen garant voor een totaalaanbod op het gebied van woninginrichting. Dat vloeren volop de aandacht krijgen aan de Kanaalstraat 25 is niet zo wonderlijk.

Veel particulieren en bedrijven maakten niet alleen kennis met het kwaliteitsaanbod, maar zagen hun droomwensen eveneens vertaald in een perfect resultaat.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe aankleding voor uw interieur, dan hoeft u na een bezoek aan Rodeo Wonen niet verder te zoeken. Achter de gevel van het bedrijf schuilt de mooiste woninginrichter van Noord Nederland. De medewerkers krijgen regelmatig te horen dat de winkel groter is dan de klanten in eerste instantie denken. Ook niet wonderlijk, want wie een bezoek brengt aan Rodeo Wonen komt oog in oog te staan met een scala aan mogelijkheden die stuk voor stuk op fraaie wijze worden gepresenteerd.

Naast houten vloeren van het merk Terra Antica en Old Dutch kan er onder meer ook terecht voor laminaat en hout van het merk Quick Step.

Het laminaataanbod wordt gecompleteerd met de topmerken Meister, Berry Floor en Parador, terwijl de marmoleum vloeren van het toonaangevende merk Forbo de visie op kwaliteit nogmaals bevestigen.