Gordijnen

voor elke sitautie hebben we een geschikte gordijnstof

Grote keuze gordijnen

Een sfeervolle vorm van raamdecoratie zijn bijvoorbeeld gordijnen, dit kan ook in combinatie met een ander raamdecoratie product. Gordijnstoffen zijn er in verschillende soorten, vitrage, inbetweens, overgordijnen en verduisterende gordijnen. Gordijnen kunnen gemaakt worden in verschillende plooien, bijvoorbeeld een wel bekende vlinderplooi of op ringen.

Binnen de gordijnstoffen zijn er verschillende soorten stoffen. Een vitrage gordijnstof is transparant, hier kan u doorheen kijken. Deze worden vaak gebruikt in combinatie met een overgordijn. 

Op zoek naar iets wat dichter is al een vitrage maar niet zo zwaar als een overgordijn? Dan is een inbetween een goede optie. Deze stoffen zitten tussen een vitrage en een overgordijn in, vandaar ook de naam inbetween. Wel bekend een overgordijn, een stof waar u niet doorheen kijkt en de ruimte mee kan afsluiten. Een gordijnstof dat de ruimte afsluit van licht zijn de verduisterende stoffen, ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer. 

Voor al deze verschillende soorten gordijnstoffen hebben we bij Rodeo Wonen een ruime keuze. Dit varieert van uni-stoffen tot stoffen met dessins, voor elke stijl wat wils. Met merken als Artelux, Kendix en Holland Haag.

95% ENERGIE BEWUST – Bij Rodeo Wonen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wist u dat we voor 95% energie bewust zijn? We hebben een belangrijke stap in duurzaamheid gemaakt door de aanschaf van een groot aantal zonnepanelen. Onze winkel wordt verwarmd en gekoeld doormiddel van elektrische units met de stroom van onze zonnepanelen. Samen werken we aan duurzaam wonen en werken.