Raamdecoratie


Raamdecoratie geeft sfeer aan u woning! Raamdecoratie heeft veel voordelen, het geeft sfeer, helpt voor de accostiek in de ruimte en werkt isolerend. Bij Rodeo Wonen hebben we een uitgebreid assortiment raamdecoratie. In de winkel helpen we u graag om de beste keus te maken en met wat er allemaal mogelijk is. 


Gordijnen

Gordijnen bepalen de sfeer, de gewenste lichtinval en privacy. Kies voor transparant, semi-transparant, licht doorlatend of verduisterend. Een combinatie kan natuurlijk ook! De mogelijkheden zijn gordijnen op rails of op roede met ringen. Wat ook kan zijn gordijnen met lussen, enkele plooi, dubbele plooi of triple plooi. Veder zijn er nog gordijnen met of zonder band, extra gevoerde gordijnen of elektrisch bediende gordijnen. Wij helpen u bij het maken van keuzes in de vele mogelijkheden.  Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Bij ons koopt u nieuwe gordijnen waar u met plezier vele jaren tegenaan kijkt en van geniet.


Plissé

De collectie plisségordijnen biedt prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste kleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een grootse uitstraling. Een kwalitatief hoogwaardige en subtiele afwerking zorgt voor een strak aanzien en door de variatie aan mogelijkheden past het plisségordijn in elke interieurstijl.

Duettes

Duettes hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. De stoffen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties van vitrage tot verduisterende stoffen. Duettes hebben een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft de duette een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect.


Duette/Plissé

Deze binnenzonwering is geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Duettes en plissé gordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden. Plissés en duettes zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: u kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun u deze plissé/duette ook elektrisch bedienen.


Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn geschikt voor elk interieur. Stijlvol praktisch, en bovendien toepasbaar voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet, of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen. De collectie rolgordijnen van Bécé en Zonnelux bieden meer dan 200 kleuren in verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar.


Duo rolgordijnen

Eindeloos variëren met duo rolgordijnen. Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen.

  • Open, voor vrij doorzicht
  • Halfopen, voor gefilterde lichtinval
  • Gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat u de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kunt u oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.


Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën bied een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins, waarmee u elk raam geheel naar uw eigen stijl een metamorfose kunt geven. Onze collectie horizontale jaloezieën biedt fantastische oplossingen voor dakramen, speciale raamvormen, draai-kiepramen en ramen in vochtige ruimten.


Verticale Jaloezieen

Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de nieuwe collectie kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof in diverse lamelbreedtes. Door de strakke uitstraling zijn de verticale jaloezieën zeer geschikt voor grote ramen, schuifdeuren en zelfs afwijkende raamvormen, zoals schuine ramen. Verticale jaloezieën zijn uitermate geschikt voor brede ramen en schuifpuien tot wel 6 meter breed. De verticale jaloezieën collectie biedt een ruime keuze aan stijlvolle lamellen geschikt voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.


Vouwgordijnen

Met een uitgebreide collectie gordijnstoffen, stelt u zelf uw vouwgordijn samen die bij u past. De collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basisstoffen, rijke structuren en luxe dessins. Door de textiele uitstraling krijgt elke kamer een stijlvol karakter! Met de wijze van afwerking kunt u vervolgens elk accent zetten waarmee u uw eigen vouwgordijnen op maat kunt creëren. En daarbij helpen wij u natuurlijk graag.


Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn geschikt voor grote raampartijen en als u van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van uw raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak u uw interieur bijzonder. Alle paneelgordijnen worden op maat gemaakt zodat ze perfect in uw raam passen.


Vlinder jaloezieën

Jaloezie en plisségordijn in één. De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde met een breedte van 50mm. De lamellen van de vlinderjaloezie kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

De vlinderjaloezieën zijn eenvoudig te bedienen. Met het tuimelkoord kantelt u de lamellen open, halfopen of dicht. Zo bepaal je zelf de gewenste lichtinval en privacy. De vlinderjaloezieën zijn verkrijgbaar in 28 mooie kleuren.