Over ons

Al méér dan veertig jaar maken we samen van uw huis uw thuis!

 

Rodeo Wonen

Al méér dan veertig jaar toonaangevend in woninginrichting

 

Bij Rodeo Wonen staan we voor service en kwaliteit, we vinden het belangrijk dat u geholpen wordt met een glimlach. Laat het zware werk maar aan ons over, zo doen wij dit al meer dan veertig jaar. We hebben een ruim aanbod kwaliteit artikelen, zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw droomwensen vervult worden. In onze ruime showroom van duizend vierkante meter komt u oog in oog te staan met een scala aan mogelijkheden. Die stuk voor stuk op fraaie wijze worden gepresenteerd. Met topmerken als Artelux, Boanaparte, Kendix en Quick-Step. Bent u op zoek naar een nieuwe aankleding voor uw interieur, dan hoeft u na een bezoek aan Rodeo Wonen niet verder te zoeken. 

 

Ziet u op tegen het verbouwen van uw woning? Bij Rodeo Wonen helpen we u daar graag mee. Door het verplaatsen van de meubelen en het verwijderen van de bestaande producten. Zo maken we het u een stuk gemakkelijker. Samen met onze verkoopsters, interieurstylistes en stoffeerder maken we van uw huis uw thuis.

Wist u dat we bij Rodeo Wonen voor 95% energie bewust zijn? Onze winkel wordt gekoeld en verwarmt door units die de elektriciteit rechtstreeks betrekken van de Zonnepanelen. Samen duurzaam wonen en werken hebben wij bij Rodeo Wonen hoog in het vaandel staan.