Al veertig jaar staat Rodeo Wonen garant voor een totaalaanbod op het gebied van woninginrichting. Dat vloeren en raamdecoratie volop de aandacht krijgen aan de Kanaalstraat 25 te Roden is niet zo wonderlijk. Veel particulieren en bedrijven maakten niet alleen kennis met het kwaliteitsaanbod, maar zagen hun droomwensen eveneens vertaald in een perfect resultaat.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe aankleding voor uw interieur, dan hoeft u na een bezoek aan Rodeo Wonen niet verder te zoeken. Achter de gevel van het bedrijf schuilt de mooiste woninginrichter van Noord Nederland. De medewerkers krijgen regelmatig te horen dat de winkel groter is dan de klanten in eerste instantie denken.

 

Wie een bezoek brengt aan Rodeo Wonen komt oog in oog te staan met een scala aan mogelijkheden die stuk voor stuk op fraaie wijze worden gepresenteerd. Naast PVC-vloeren van het merk Quick-Step en Moduleo kan je er onder meer ook terecht voor laminaat van het merk Quick Step.

Het laminaataanbod wordt gecompleteerd met de topmerken Meister en Parador, terwijl de marmoleum vloeren van het toonaangevende merk Forbo de visie op kwaliteit nogmaals bevestigen.

Daarnaast is er een uitgebreide collectie voor raamdecoratie van het merk Artelux, Zonnelux, de Ploeg, Kendix, A house of Happines en tapijt van de merken Desso, Parade en Bonaparte.

Ziet u op tegen het verbouwen van u woningen? Wist u dat wij ook meubels voor u verplaatsen, zo maken wij het een stuk makkelijker voor u, en heeft u er minder werk van.

Rodeo Wonen staat garant voor zijn service en kwaliteit.

95% ENERGIE BEWUST

Rodeo Wonen heeft met zonnepanelen een belangrijke  stap gemaakt naar duurzaam ondernemen. De winkel wordt gekoeld en verwarmt met units die de electriciteit rechtstreeks betrekken van de zonnepalenen. Samen duurzaam wonen en werken in Roden staat hoog in ons vaandel.