Interieur- en kleur advies

 

Het inrichten van uw huis is spannend! Het combineren van de juiste elementen en uw persoonlijke stijl hierin meenemen is best lastig. Elk interieur begint met een mooi plaatje, bij Rodeo Wonen helpen we u graag en zoeken we naar de sfeer die precies bij u past! Maak van uw huis, uw droomhuis en laat u inspireren door een persoonlijk interieuradvies van een van onze stylistes. U verdient een mooi interieur! 

 

Naast een brede collectie in gordijnen, raamdecoratie en vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor een compleet advies. Bijvoorbeeld voor uw nieuwe woningen of een restyling van uw huidige woning. Ook voor het schilder en/of behangwerk kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om een compleet advies te geven. U kunt ook advies krijgen voor raamdecoratie, gordijnen, vloeren of alleen interieur- en/of kleuradvies.  U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak of vragen naar de mogelijkheden.

95% ENERGIE BEWUST

Rodeo Wonen heeft met zonnepanelen een belangrijke  stap gemaakt naar duurzaam ondernemen. De winkel wordt gekoeld en verwarmt met units die de electriciteit rechtstreeks betrekken van de zonnepalenen. Samen duurzaam wonen en werken in Roden staat hoog in ons vaandel.