Interieur Advies

U interieur verzorgt in onze handen met liefde voor uw huis en ons vak

Interieur advies: Het inrichten van uw huis is spannend! Alleen is het combineren van de juiste elementen en een persoonlijke stijl best lastig. Elk interieur begint met een mooi plaatje. Rodeo Wonen helpt u aan dat interieurplaatje en geeft interieuradvies en inspiratie in de sfeer die precies bij u past. Maak van u huis uw droomhuis en laat u inspireren door een persoonlijk interieuradvies van Rodeo Wonen. U verdient een mooi interieur!

 

 

Hoe werken wij?

Interieurontwerp

Elk advies begint met een inventarisatie van uw wensen en eisen. De ruimte zelf en uw bedoelingen met deze ruimte zijn daarbij het uitgangspunt. U als bewoner en gebruiker staat daarbij natuurlijk centraal. We bekijken de ruimte, bespreken al uw wensen en verwachtingen. Wanneer er al een plattegrond is, kunnen wij die als onderlegger gebruiken, en anders komen wij langs om maten op te meten, of dat u de maten mee neemt na de winkel. Op basis van dit orientatiegesprek werken wij een interieurplan voor u uit.

Dit interieurontwerp omvat:

• moodboard met sfeerimpressie
• kleur- en materiaaladvies

Vanuit deze basis kunnen wij vervolgstappen zetten om het ontwerp uit te werken.

Het uitgewerkte advies zullen wij zorgvuldig aan u presenteren. Plan hieronder uw afspraak met mij. Na ontvangst van uw aanvraag, zal ik contact met u opnemen om een exacte datum en tijdstip met u af te spreken.

95% ENERGIE BEWUST

Rodeo Wonen heeft met zonnepanelen een belangrijke  stap gemaakt naar duurzaam ondernemen. De winkel wordt gekoeld en verwarmt met units die de electriciteit rechtstreeks betrekken van de zonnepalenen. Samen duurzaam wonen en werken in Roden staat hoog in ons vaandel.