Plissehorren.
Strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plisséhor is leverbaar als inklem unit of voorzethor.
Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling. De plisséhor kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden.

Rolhorren.
Een raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie. De rolhorren zijn geschikt voor draairamen (naar binnen of naar buiten draaiend), draaikiepramen, dakramen en schuiframen. Het assortiment rolhorren voor ramen bestaat uit een Basic hor en de Super+ (Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen).
De raamrolhorren kunnen zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden, horizontaal en verticaal. Bij hoge ramen is de verticale plaatsing eenvoudiger te bedienen. De raamhor kan ook buiten geplaatst worden.

Voorzethor.
Dé uitkomst voor naar buiten en naar binnen draaiende ramen of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.
De hor kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en kan eenvoudig worden uitgenomen. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd. Voor draaikiep ramen adviseren we de inklemhor.

Inklemhor.
Gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen met kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht.
De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen; schroeven of boren is niet nodig. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

Plissé Hordeur
De plissé hordeuren zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn.
De bedieningslijst van de plissé hordeuren blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd, afhankelijk van uw woonsituatie. De plissé hordeuren zijn geschikt voor:
Binnendraaiende deuren
Buitendraaiende deuren
Schuifpuien
Openslaande tuindeuren
De plissé hordeur is standaard leverbaar in vijf RAL kleuren. Speciaal voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. Bij de dubbele plisséfit sluiten beide plissé hordeuren in het midden door middel van een fraai vormgegeven magneetsluiting. De Plisséfit is tevens geschikt voor grote openingen (tot wel 10 meter breed).

Vaste hordeur.
Betrouwbaar en duurzaam. Dat is de vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel is deze deur zeer stevig geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zal deze hordeur nooit klemmen of over de grond slepen.
Voordelen van de vaste hordeur Luxe:
– zeer stevig
Wordt standaard geleverd met zwart gaas.

Buiten zonwering

Markiezen:
De markies is de meeste klassieke vorm van zonwering en een sieraad voor de gevel. Door de juiste keuze in doek kan een markies totaal in harmonie met de gevel zijn, of deze juist extra accentueren.

In de basis kiest u voor een houten markiezenframe of voor een aluminium frame. De houten frames worden gemaakt van grenen en staan het dichtst bij de oorsprong van de markies. De aluminium frames doen geen afbreuk aan het uiterlijk van de markies, maar zijn wel volledig onderhoudsvrij. Nadat u voor hout of aluminium gekozen hebt, kiest u voor een kap in hout, hardhout of kunststof.

Daarbij zijn er verschillende afwerkmogelijk- heden denkbaar. Ook de kleuren van het frame en de kap kunnen geheel naar wens worden uitgevoerd. De keuze van het doek bepaalt uiteindelijk hoe de markies de gevel benadrukt. Een markies is meer dan alleen een zonwering, het is een compliment voor uw huis! Tot en met de kleur biesband en spijkers kunt u de markies geheel naar uw persoonlijke smaak vormgeven.

Wilt u meer informatie? Kom langs onze winkel.

Buiten zonwering
Rolluiken:

Rolluiken hebben verschillende fijne functies en eigenschappen. Niet voor niets dus dat ze zo populair zijn! Rolluiken beschermen tegen warmte, kou en geluid, maar ook tegen ongewenste gasten. Dit geeft een gevoel van veiligheid.

Ook als je de deur even uitgaat, geeft het een fijn gevoel dat je rolluiken gesloten zijn. Ze blokkeren namelijk als je deze van de buitenkant probeert op de tillen. Deze inbraakpreventie is een van de grote voordelen. Rolluiken hebben tevens een isolerende werking.

Bedieningsmogelijkheden van rolluiken
. Vroeger werden rolluiken standaard geleverd met een handbediening. Tegenwoordig zijn de bedieningsmogelijkheden flink uitgebreid. Bij Rodeo Wonen vindt u de kwaliteitsmotoren van Somfy. Deze zorgen voor een makkelijke bediening van uw rolluik.

Draaischakelaar: U kunt kiezen voor de draaischakelaar. Deze schakelaar wordt naar links of rechts gezet voor het optrekken of laten zakken van uw rolluik.

Afstandsbediening: Ook de afstandsbediening wordt veel gebruikt. Met een afstandsbediening kunt u een of meerdere rolluiken in je huis bedienen. Een groot voordeel van deze bediening is dat deze op afstand kan plaatsvinden. Het is toch heerlijk om ´s ochtends vanuit uw bed je rolluik te openen!

Wilt u meer informatie? Kom langs onze winkel.

Screens:
Screens zitten aan de buitenkant van uw woning. Dit zorgt ervoor dat zonnestralen al worden tegengehouden voor ze bij het raam komen. Ook wordt er geen kostbare ruimte in beslag genomen. Overdag zorgt een screen voor een goed zicht naar buiten en een belemmerende inkijk naar binnen. Dit geeft dus meer privacy. De bediening kan worden geregeld met een wandschakelaar, afstandsbediening of handbediening.

Onderhoud van screens.
Een voordeel van een screen is dat het weinig onderhoud vergt. Er zijn wel een aantal dingen die u kunt doen om uw screen schoon en mooi te houden. Maak de frames regelmatig schoon met water en een licht sopje. Met agressieve- of schuurmiddelen tast u de frames aan, gebruik deze dus niet. Het doek kan met een zachte borstel worden schoongeveegd of eventueel met een licht sopje worden afgewassen. Hierna is het belangrijk om je screen schoon te spoelen en heel goed te laten drogen.

Op zoek naar een screen voor jouw woning? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij Rodeo Wonen. Wij geven u graag advies in onze winkel,

Buiten zonwering
Terrasschermen.
Genieten op uw eigen terras met een verkoelend drankje in je hand. Dat is het ideaalbeeld voor de zomer. Genieten van de zon kan heerlijk zijn, maar het is ook prettig als uw de schaduw kunt opzoeken.

De terrasschermen van Rodeo Wonen beschermen tegen licht en warmte. Ook zorgen ze ervoor dat het binnen koel blijft en dat je buiten kunt genieten van schaduw. Wil u meer informatie? Loop eens langs in onze winkel voor passend advies.

Een terrasscherm bepaalt een groot deel van de uitstraling, zowel van uw terras als van de woning. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een mooi terrasscherm dat past bij uw huis. Het doekdessin is belangrijk, maar over de uitvoering, afwerking en vormgeving moet ook worden nagedacht. Bij Rodeo Wonen vindt u een grote collectie met verschillende doeken. Zo is er altijd een terrasscherm die bij uw woning past.

 

Heeft u hulp nodig met uw interieur?
Wij geven u graag advies op maat.

INTERIEURADVIES

CONTACT MET ONS TEAM

Direct met ons team in contact komen kan
via 050-5017835

RODEO WONEN OP SOCIAL MEDIA