Horren

bij Rodeo Wonen helpen we u graag en zoeken we naar de hordeur of raamhor die precies bij u past

Hou insecten buiten de (hor)deur!

De zomers in Nederland worden steeds warmer, erg prettig natuurlijk. Maar dat betekend ook meer insecten, dat is minder prettig. Gelukkig zijn er verschillende opties om de insecten buiten de deur te houden. Zowel voor de ramen als voor de deuren. Tegenwoordig hebben we veel verschillende soorten ramen, kunststof ramen, draaikiep ramen, uitzetramen en noem het allemaal maar op. Voor bijna elk raam hebben we en oplossing. Bijvoorbeeld voor een draaikiep raam een inklemhor of voor een uitzetraam een rolhor.  Alle horen zijn te leveren met verschillende kleuren gaas en het frame is te leveren in elke gewenste RAL-kleur.

 

Voor bijna alle deuren hebben we een hor, bijvoorbeeld een plisséhordeur, een vaste hordeur of een rolhordeur. Al deze horren zijn te leveren in verschillende kleuren gaas en het frame van de hordeuren is te leveren in elke gewenste RAL-kleur. Van het merk Unilux.

Last van de pollen in de lucht? Hier is een ook mooie mogelijkheid voor bij de horren. Dit is een speciaal gaas dat is ontwikkeld om de pollen buiten te houden.

We helpen u graag om voor uw raam de geschikte hor te vinden.

95% ENERGIE BEWUST – Bij Rodeo Wonen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wist u dat we voor 95% energie bewust zijn? We hebben een belangrijke stap in duurzaamheid gemaakt door de aanschaf van een groot aantal zonnepanelen. Onze winkel wordt verwarmd en gekoeld doormiddel van elektrische units met de stroom van onze zonnepanelen. Samen werken we aan duurzaam wonen en werken. 

HORDEUR  →

RAAMHORREN  →

Voor elk raam een hor

Kom gerust eens langs in onze showroom om te kijken naar de mogelijkheden.