Screens

houd deze zomer u hoofd cool!

Kom deze zomer cool door

De zomers in Nederland worden steeds warmer, maar in huis wilt u de warmte het liefst zo veel mogelijk buiten houden. Waardoor buitenzonwering steeds belangrijker wordt. Een screens is een buitenzonwering dat op uw raam zit. Doordat de screens op het raam zit neemt deze weinig ruimte in beslag. Door het screen doek kan u van binnen naar buiten kijken maar van buiten kan er niet naar binnen gekeken worden, dit geeft een extra stukje privacy. 

De bediening van de screens kan elektrisch maar ook handbediend met een slinger. De elektrische bediening kan doormiddel van een wandschakelaar, afstandbediening of met een app op de telefoon.

De screens zijn leverbaar in verschillende kleuren doek en het frame is leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.

Het onderhoud van de screens vergt weinig tijd. Het frame kan bijvoorbeeld bij het ramen wassen afgenomen worden met een doekje, doe dit niet met agressieve schoonmaakmiddelen. Het doek kan afgenomen worden met een zachte borstel en eventuele vlekken kunnen ook met een sopje van het doek afgewassen worden. Belangrijk is wel om het doek eerst te laten drogen voordat u deze weer omhoog doet.

Buitenzonwering verkopen wij van het merk Pirisol.