Markiezen

een stukje nostalgie van een markies

Een klassieke uitstraling

De markiezen zijn de meest klassieke vorm van buitenzonwering en is een sieraad voor uw woning. Een markies houdt de warmte en zonnestralen buiten. Het frame van de markiezen wordt oorspronkelijk gemaakt van grenenhout, tegenwoordig kan het frame ook gemaakt worden van aluminium. Het aluminium is een stuk onderhoudsvrijer dan het hout. Tegenwoordig wordt de kap boven de markies ook uitgevoerd in aluminium, deze kan ook nog geleverd worden in hout. 

De doeken voor de markiezen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Daarnaast kan u ook nog kiezen voor een volant aan de onderkant van de markies. Dit geeft de markies zijn traditionele uitstraling. De kap van de markies is te leveren in elke gewenste RAL-kleur.

De markiezen zijn op verschillende manieren te bedienen net als bij de andere buitenzonwering. Zowel handbediend als elektrisch.

zit niet zoals een screen of een rolluik over het raam heen. Zo neemt deze buitenzonwering meer plaats in dan een screen of rolluik en kan je niet onder het scherm doorlopen. De uitvalschermen houden de zonnestralen buiten en daarmee ook de warmte.

Buitenzonwering verkopen we van het merk Pirisol.