Buitenzonwering

bij Rodeo Wonen helpen we u graag

Houd je hoofd cool

De zomers in Nederland worden steeds warmer, maar in huis wilt u de warmte het liefst zo veel mogelijk buiten houden. Waardoor buitenzonwering steeds belangrijker wordt. Binnen de buitenzonwering is er veel keus. Zo kan u bijvoorbeeld voor buitenzonwering kiezen die alleen zonwering is voor binnenshuis maar ook kan u kiezen voor buitenzonwering die ook u terras in de schaduw houd. 

Onze medewerkers helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw situatie. Binnen de buitenzonwering is er veel keuze in kleur, dessin en bediening. Zo kan je tegenwoordig ook alle buitenzonwering elektrisch bedienen, zoals met een app op uw telefoon. 

De buitenzonwering die wij verkopen is van het merk Pirisol. Onze eigen monteurs installeren voor u de buitenzonwering. 

 

95% ENERGIE BEWUST – Bij Rodeo Wonen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wist u dat we voor 95% energie bewust zijn? We hebben een belangrijke stap in duurzaamheid gemaakt door de aanschaf van een groot aantal zonnepanelen. Onze winkel wordt verwarmd en gekoeld doormiddel van elektrische units met de stroom van onze zonnepanelen. Samen werken we aan duurzaam wonen en werken. 

ROLLUIKEN  →

SCREENS  →

UITVALSCHERMEN  →

KNIKARMSCHERMEN  →

VERANDASCHERMEN  →

MARKIEZEN  →

Kom vrijblijvend langs in onze showroom

Ons ervaren team helpt u graag met het maken van keuzes.